Image Alt

Bekijk de mogelijkheden

Personal Branding

Sfeerfoto’s /lifestyle

Personal Brand

Zorg dat jou merk en bedrijf duidelijk naar voren komt! Samen kunnen we kijken hoe jij je onderscheidt van andere bedrijven en waar jij voor staat. Maak indruk met je foto’s bij je klanten en volgers op o.a. social media. Samen kunnen we er voor zorgen dat je met een bibliotheek aan foto’s naar huis gaat waarmee je je eigen brand goed op de kaart kan zetten. Gezamenlijk zullen we eerst een afspraak hebben om een beeld/foto strategie te maken zodat we op de dag zelf meteen veel stappen kunnen maken.

producten / portretten

Promotiemateriaal

Binnen jouw bedrijf heb je wellicht ook meerdere producten die je soms extra op de kaart wil zetten. Ook die kunnen we meenemen in de beeldbank die ik voor je maak. Bedenk ook dat we foto’s kunnen maken voor op je promotiemateriaal, denk aan visitekaartjes, je website, een boek die je geschreven hebt of andere materialen waarbij het belangrijk is dat je bedrijf goed naar voren komt.

Website / profielfoto’s / instagram / linked-in etc.

Social Media Content

Social media kan je tegenwoordig niet meer wegdenken en je wilt natuurlijk dat jouw bedrijf opvalt tussen alle andere profielen. Samen bedenken we een plan waar jij je op wilt focussen en zullen genoeg foto’s maken zodat jij bij elk bericht wat je post voorlopig een foto hebt om erbij te kunnen plaatsen. Je profielfoto is je visitekaartje en daar zullen we dan ook extra aandacht aan kunnen besteden. Daarnaast wil je wellicht wat foto’s voor je about you pagina op je website of voor een mooie banner. Noem vooral al je ideeën en dan maken we samen een actieplan.

Teamfoto’s / neutrale foto’s / actie foto’s

Overige foto’s

Naast jezelf promoten heb je wellicht al mensen in dienst en wil je die meenemen in de branding van jouw bedrijf. Dit is zeker mogelijk. Hiernaast zie je een voorbeeld van een teamfoto. Daarnaast zou ik ook een dagje mee kunnen lopen binnen het bedrijf en wat foto’s schieten terwijl jullie aan het werk zijn. Ook hier zijn meerdere opties in te verzinnen.