Portfolio

  /  Portfolio

Kinderfotografie

Kinderfotografie

Kinderfotografie heb ik binnen mijn site onderverdeeld in verschillende categorieën. Wanneer je hier op drukt kan je kiezen uit:

  • zwangerschapsfotografie
  • newborn/ baby fotografie
  • gezinsfotografie (hier vallen ook foto’s van oudere kinderen onder).

Zo kan je hopelijk sneller vinden wat jij zoekt in je fotograaf!

Ik wil altijd met je meedenken en als er bijvoorbeeld vraag is naar meerdere shoots op korte termijn (denk aan: zwanger en baby), dan kunnen we daar ook naar kijken.

Portretfotografie

Portretfotografie

Portretten

Wil je mooie foto’s voor op je social media? Linked-In of Facebook? Of nog wat mooie foto’s van bijv. je opa of oma?

Ik zorg ervoor dat je ongedwongen en authentiek op de foto staat. Dit kan bij je thuis (met evt. een lichtset en achtergrond die ik meeneem) of op een mooie buitenlocatie.

Dit hoeft trouwens niet alleen te zijn. Wil je mooie foto’s samen met je partner, moeder of een goede vriendin, dan kan dat ook erg leuk zijn!

 

Day in a life -shoot

Day in a life - shoot

Dit kan je vrij letterlijk nemen. Ik zal een dagje in jouw of jullie gezin meelopen en zal meer in documentaire style foto’s schieten. Dit betekent dat ik minder aanwijzingen tussendoor zal geven en meer op de achtergrond mee loop.

Vaak maak je foto’s van bijzondere momenten die je gezin mee maakt, maar hoe leuk is het om later terug te kijken op foto’s en te zien hoe een ‘normale’ alledaagse dag er bij jullie in het gezin uit zag?

Ook hier zijn meer mogelijkheden in te bedenken. Ik kan bijv. een dagje meegaan met de hele familie naar het strand. Of juist je oma volgen op haar oude dag om zo nog mooie herinneringen vast te leggen.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is ook opgedeeld in drie verschillende onderwerpen:

  • Productfotografie: Heb jij een product wat mooi op de foto moet voor op je website / flyer / of social media? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik kom bij jou naar de locatie en neem mijn lichtset en achtergronden mee.
  • Zakelijk Portret: Dit is vergelijkbaar met portretfotografie. Hierbij kan het zijn dat je jouw bedrijf wellicht in de achtergrond wil bewerken. Of meerdere portretten van jouw team wilt in dezelfde stijl.
  • Personal Branding: Zorg dat jou merk en bedrijf duidelijk naar voren komt d.m.v. foto’s!