Wie ben ik?

  /  Wie ben ik?

Fotograaf Christine Roose

Het gezicht achter CameraChris, dat ben ik! Fotograferen heb ik altijd al leuk gevonden. Maar de laatste jaren is deze liefde voor fotograferen groter geworden en vind ik het super leuk om met mijn foto’s ook anderen blij te kunnen maken. Ik probeer altijd de echte emotie op de foto terug te laten komen, zodat de foto je raakt en je er langer naar blijft kijken. Waardoor je ook met dezelfde liefde of blijdschap aan het moment terug kan denken.


Ik maak makkelijk contact met mensen en weet hen snel op hun gemak te stellen. Daarnaast ben ik heel geduldig met kinderen en vind ik het alleen maar leuk om enthousiast met ze mee te doen 😉.
Al met al word ik heel blij van fotograferen en probeer ik altijd de mooiste resultaten te behalen. Ik hou van lichte en kleurrijke foto’s en ik hoop dat ik nog veel mensen mag helpen hun verhaal te vertellen met mijn foto’s.

Copyright © 2020 – camerachris.nl