Zakelijk portret

  /  Zakelijk portret
PHOTOGRAPHY

ZAKELIJK PORTRET

 

Dit is enigszins vergelijkbaar met mijn pagina portretfotografie. Wat een verschil hierbij kan zijn is dat je bijv. jouw bedrijf wil terug laten komen in de achtergrond van de foto. Daarnaast is het mogelijk om meerdere foto’s in verschillende stijlen te laten maken zodat je geregeld iets te posten hebt op je social media kanalen.

De foto’s kunnen gemaakt worden op een buitenlocatie of bij jouw op locatie. Ik neem dan mijn apparatuur mee zodat we op locatie een studio kunnen realiseren. 

 

 

 

Andere mogelijkheden

ZAKELIJK PORTRET voor het hele team

Wensen klant

Hierbij is het ook belangrijk dat we eerst een korte bespreking hebben. Wat is het doel van de foto’s? Wat wil je met je bedrijf uitstralen? Ingetogen of spontaan? Vrolijk of serieuzer? Donker of licht? Alleen het gezicht of meer op afstand? Deel je gedachten zodat ik de foto’s helemaal naar wens kan maken.

Locatie shoot

Bij deze fotografie geldt dat de fotoshoot kan plaatsvinden op een buitenlocatie of op de werklocatie. Ik neem mijn apparatuur mee ( + evt. achtergronden) en kan ter plekke een soort studio maken. Zo kan ik naar jullie komen en hoeft niet het hele team naar mij.

Het hele team in dezelfde stijl

Het staat vaak professioneel wanneer er één zelfde uitstraling gekozen wordt voor alle medewerkers. Ik kan altijd meedenken met kledingkeuzes, achtergronden en locaties. Goed om te weten is dat wanneer er bijv. een aantal medewerkers bij komen, dat die dan weer in dezelfde stijl gefotografeerd kunnen worden. Dit is geen probleem. 

 

 

TAGS:

Zakelijk portret